هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

کاهش دانشجو ۱۱۲ موسسه دانشگاهی غیردولتی را به تعطیلی کشاند

مدیرکل آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری گفت: به علت کاهش پذیرش دانشجو، ۱۱۲ دانشگاه و موسسه آموزشی غیردولتی در کشور تعطیل شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید رسول عمادی؛ مدیرکل آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست مشترک اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی کشور که به میزبانی دانشگاه شمال آمل، برگزار شد، گفت: تعداد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی فعال کشور ۲۴۵ واحد است که بیش از ۲۷۰ هزار دانشجو در این مراکز آموزشی تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه شرایط سخت اقتصادی و کاهشی شدن دانشگاه‌های کشور به علت کاهشی شدن جمعیت، سبب شده تا دانشجویان بخواهند در دانشگاه و مراکز آموزش عالی دولتی تحصیلات تکمیلی خود را ادامه بدهند، افزود: متاسفانه برخی از موسسات آموزشی که در گذشته راه اندازی شده بودند، بدون مجوز‌های قانونی به صورت غیرقانونی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

مدیرکل آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از خانواده‌ها می‌خواهیم برای ادامه تحصیلات تکمیلی فرزندانشان کاملا هوشیار باشند.

عمادی افزود: نام همه دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی معتبر در سایت وزارت علوم وجود دارد و خانواده‌ها با مراجعه به این سایت می‌توانند بدون دغدغه و اطمینان کامل موسسه آموزش عالی مورد نظر خود را انتخاب کنند.

ساماندهی موسسات آموزشی در دستور کار است

مدیرکل آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم گفت: امیدواریم این تعداد موسسه‌های آموزش عالی کاهش پیدا نکند. ساماندهی موسسه‌های آموزشی و تقویت فعالیت آموزشی جزو برنامه‌هاست.

عمادی به موضوع اساسنامه موسسات آموزش عالی غیردولتی نیز اشاره کرد و گفت: رسیدگی به این موضوع اهمیت دارد و ما باید بتوانیم افق ۱۰ ساله موسسات را ببینیم و در این مسیر آسیب شناسی درستی داشته باشیم.

مدیرکل آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم افزود: دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم به روی موسسات غیردولتی باز بوده و سعی کردیم مشکلات این موسسات را حل کنیم.

عمادی تاکید کرد: هم اکنون با ۱۶ مجموعه بیرون از اداره کل و ۱۵ مجموعه داخل وزارت در ارتباط هستیم و پاسخ گویی به مسائل و مطالبات موسسات غیردولتی و غیرانتفاعی تقویت می‌شود.

وی یکی از مشکلات موسسات غیردولتی و غیرانتفاعی را طولانی شدن روند جذب اعضای هیئت علمی دانست.

مدیرکل آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم تاکید کرد: موسسات غیردولتی و غیرانتفاعی نقش مهمی در آموزش عالی دارد و برخی از موسسات برای راه اندازی سامانه‌های هوشمند سرمایه چند میلیارد تومانی انجام می‌دهند.

وی گفت: وقتی موسسه‌ای به علت مشکلات مالی و اداری درخواست تعطیلی می‌کند، سایر موسسات دانشجویان آن موسسه را پذیرش می‌کنند تا نظام آموزشی دچار مشکل نشود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار